پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران

تشدید قانون حفاظت از پلیس در آلمان

در پی ناآرامی‌های شب سال نوی میلادی و حملات برخی گروه‌ها به نیروهای پلیس، وزیر کشور فدرال آلمان، قوانین مجازات علیه این گونه اقدامات و حملات به پلیس را تشدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 15
کد خبر: ۱۶۸۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، پس از ناآرامی‌های شب سال نو، "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان اکنون موافق اصلاح قانون مجازات است. به گفته وی هر کسی که برای پلیس یا نیروهای امداد و نجات کمین کند باید به شدت مجازات شود.

 

به این ترتیب بعد از ناآرامی های شب سال نوی میلادی، اکنون قوانین کیفری تشدید می شود. بر اساس اطلاعات نشریه "بیلد" آلمان وزارت کشور فدرال آلمان روز جمعه در نامه ای از فراکسیون های ائتلاف ها در پارلمان آلمان خواست تا تشدید قوانین کیفری را بررسی کنند. بر این اساس، "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان پیشنهاد می کند که اغوای هدفمند پلیس و نیروهای امدادی در آینده باید با حداقل یک سال زندان به جای شش ماه قبل مجازات شود.

 

بر اساس این گزارش در این نامه آمده است که خشونت وحشیانه فزاینده علیه نیروهای پلیس و امدادگران بر لزوم یک سیگنال حقوقی-سیاسی شفاف تاکید می کند. بر این اساس این باید به وضوح بر مذموم بودن خاص این اعمال تأکید کند و آنها را به شیوه ای شایسته مجازات کند.

 

این روزنامه با استناد به نامه این وزارتخانه گزارش می‌دهد که نگاهی به کشورهایی مانند فرانسه نشان می‌دهد که اگر قاطعانه با این تحول مقابله نشود، می‌تواند در یک وحشیگری پیشرونده تشدید شود.

 

پس از شورش های شب سال نو، فایزر در ابتدا با درخواست تشدید مجازات ها موافقت نکرد. از سوی دیگر، او خواستار استفاده مداوم تر از گزینه های مجازات موجود در هنگام محکوم کردن مجرمان شد.

 

در شب سال نو، خدمات اورژانس و امداد در برلین و دیگر شهرها به طور گسترده مورد حمله قرار گرفتند. در برخی موارد، پلیس برای محافظت از آتش نشانان در برابر حملات در حالی که آنها در حال خاموش کردن آتش بودند، مستقر می شد.

 

مقامات آلمانی در بیانیه های مختلف شورش ها و حملات به پلیس در شب سال نو را محکوم کردند.

 

"فرانک والتراشتاین مایر"، رئیس جمهور آلمان هم اخیرا حمله به افسران پلیس، آتش نشانان و امدادگران در شب سال نو را محکوم کرده و گفت: در جریان این ناآرامی‌ها این نیروها هدف حمله و تیراندازی قرار گرفتند. وی تاکید کرد: افرادی که یونیفورم پوشیده بودند، هدف خشونت یک گروه اوباش غیرقابل مهار شدند. هیچ چیز این خشونت را توجیه نمی کند.

 

پس از حملات اخیر به خدمات اورژانس در برلین و دیگر شهرها در شب سال نو، "نانسی فایزر"، وزیر کشور آلمان هم خواستار اقدام سریع قوه قضاییه شد. وی اخیرا در سخنانی گفت: محاکمه سریع این مجرمان جوان ، معیار چیزهایی است که ما این روزها به آن نیاز داریم.

 

فایزر با اشاره به ناآرامی ها در شب سال نوی میلادی گفت: تنها یک مجازت سریع که بلافاصله به دنبال آن ایجاد می شود، احترام ایجاد می کند. وی قبلاً هم پس از حملات گسترده در برلین، به عنوان مثال به آتش نشانان با آتش بازی شب سال نو، اظهارات مشابهی را بیان کرده بود. فایزر از بخش هایی که مسئول مقامات قضایی هستند خواست تا قوه قضائیه را به خوبی تجهیز کنند.

 

فایزر در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: این مهاجمان از محیط های بسیار متفاوتی می آیند، اما آنها یک چیز مشترک دارند: آنها دولت ما را تحقیر می کنند، آنها دموکراسی ما را تحقیر می کنند. وی با اشاره به این حملات گفت: ما به عنوان یک دولت این را بدون برانگیختن انگیزه های نژادپرستی می گوییم./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده